5 Σεπτεμβρίου 2015

Οδηγίες για δημιουργία Google

H δημιουργία λογαριασμού στο Google με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση Προφίλ χρήστη στο Google+ , δίνει την δυνατότητα στους ΓΟΝΕΙΣ των παιδιών του Νηπιαγωγείου να παρακολουθούν στο μέλλον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ  Videos και Φωτογραφίες από τις δραστηριότητες και γιορτές των νηπίων / προνηπίων μας.

Παρακάτω ακολουθεί ένας οδηγός για τους γονείς που δεν γνωρίζουν η δυσκολεύονται στην διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού
Για κάθε απορία - διευκρίνηση  μπορείτε να απευθύνεστε στο email του παρόντος blog.




1. Μπαίνουμε στην παρακάτω διεύθυνση :




2. Πατάμε "Δημιουργία Λογαριασμού"



3. Συμπληρώνουμε τα επιθυμητά στοιχεία προσεχτικά, και πατάμε  "επόμενο βήμα"  κάτω δεξια

4.  Εφόσον έχουν γίνει όλα σωστά  έχετε δημιουργήσει το email σας και σας εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα.  Πατήστε "Συνεχίζετε στο gmail"  στο μπλε πλαίσιο

5. Έχετε ήδη μπει στο περιβάλλον του Google email και βλέπετε ήδη τα πρώτα 3 μηνύματα που σας στέλνει η google ως νέος συνδρομητής.



6. Προχωρούμε για την δημιουργία και του Google+ προφίλ.
Κάντε κλίκ στις κουκκίδες επάνω δεξιά (στον επάνω κύκλο όπως στο σχήμα)...ώστε να ανοίξει το παράθυρο με τις εφαρμογές, και μετά κλικ στο εικονίδιο του google+  (κυκλωμένο εικονίδιο).


7.  Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο "Αναβάθμιση" και ακολουθείτε τις οδηγίες  μέχρι τέλους ώστε να ρυθμιστεί το προφίλ σας.



Έχοντας πλέον Προφίλ χρήστη στο google+ , μπορείτε να κάνετε χρήση όλων των εφαρμογών της Google (email, blog , drive,  yotube κλπ) με ΣΥΝΔΕΣΗ, χρησιμοποιώντας το email σας και τον κωδικό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.